Παρακαλώ Περιμένετε ...

Τα Νεα μας

MT-10 Tourer Edition: Ταξιδέψτε μέσα από το σκοτάδι

Προσφέροντας οδηγική αίσθηση με πραγματικά δυνατές συγκινήσεις, σε συνδυασμό με τη χαρακτηριστική ροπή και την κυρίαρχη παρουσία στο δρόμο, η MT-10 εδραίωσε τη Yamaha ως έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού στη ''γυμνή'' κατηγορία.

Χάρη στη φυσική και χαλαρή εργονομία της, η οποία προσφέρει πολλές διαφορετικές θέσεις οδήγησης, η MT-10 είναι ένα ευέλικτο street μοντέλο που κατασκευάστηκε για να διαπρέπει σε μεγάλο εύρος συνθηκών. Σε συνδυασμό με την ισχυρή και γραμμική ροπή, τον ευέλικτο χειρισμό και την υπερσύγχρονη τεχνολογία ηλεκτρονικού ελέγχου, αυτή η Hyper Naked 1000 κ.εκ. αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα με δυνατότητα εξέλιξης, χάρη στο αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ της νέας MT-10 Tourer Edition.

Εξοπλισμένη με μια ειδική σειρά στοιχείων που προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, αυξημένη λειτουργικότητα και βελτιωμένη πρακτικότητα, η MT-10 Tourer Edition ανοίγει τη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Ετοιμαστείτε για ένα νέο ταξίδι μέσα από το σκοτάδι.