Παρακαλώ Περιμένετε ...

Τα Νεα μας

KTM Orange Days 2018 - Οδήγησε την KTM των ονείρων σου

26 ΜΑΪΟΥ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας τις είδατε, τις περιεργαστήκατε, τις θαυμάσατε και τώρα ήρθε η ώρα να οδηγήσετε τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας. Τα ΚΤΜ ORANGE DAYS ξεκινούν για μια ακόμη χρονιά. Οι μοτοσυκλέτες των KTM ORANGE DAYS θα «ταξιδέψουν» σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα με σκοπό να «γράψουν» χιλιόμετρα και να οδηγηθούν από όλους εσάς σε οργανωμένα test ride υπό την αιγίδα των συνεργατών της KTM South East Europe! Στις 26 Μαΐου θα βρίσκονται στον χώρο μας για τις δείτε από κοντά και να τις δοκιμάσετε. 

Σε ρόλο «πρωταγωνιστή» φέτος η ολοκαίνουργια KTM 790 DUKE. Πρόκειται για τo νέο μέλος της οικογένειας των «Ευγενών» της ΚΤΜ, που χρησιμοποιεί τον ολοκαίνουργιο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα της εταιρείας. Το «νυστέρι», το οποίο εισάγει νέα στοιχεία στη μεσαία κατηγορία μοτοσυκλετών, έφτασε πρόσφατα στην Ελλάδα και σας περιμένει να το οδηγήσετε.

Μαζί με αυτό και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, KTM 250 DUKE, KTM 390 DUKE  και KTM 1290 SUPER DUKE R. Από τα Orange Days 2018 δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα ADVENTURE. Διαθέσιμες θα είναι οι KTM 1290 SUPER ADVENTURE S και KTM 1090 ADVENTURE R. Την γκάμα των test ride κλείνει ο μικρός supersport «πύραυλος», η μοτοσυκλέτα που πρωταγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, η KTM RC390.

 

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις πως είναι το READY TO RACE συναίσθημα κλείσε θέση σήμερα. Οδήγησε τις πλέον σύγχρονες και συναρπαστικές street μοτοσυκλέτες στα ORANGE DAYS 2018.

Απαραίτητα: Άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Επίσης, βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600cc για τη δοκιμή των 790, 1090 & 1290.


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Δηλώστε συμμετοχή σήμερα


Πληροφορίες : 27210-82035 (09:00 - 15:00) και στο info@alfamarine.gr