Παρακαλώ Περιμένετε ...

Η Εταιρια

Ποιοι ειμαστε

Ο Αντρέας και Λάμπρος Αθανασάς, δυο αδέρφια οδηγούμενα από το πάθος τους για τη θάλασσα, δημιούργησαν το 2009 την εταιρεία alfa marine & motor. Η εταιρεία ξεκίνησε προσφέροντας προίοντα και υπηρεσίες σχετιζόμενα με μηχανοκίνητα σκάφη και μηχανές θαλάσσης.

Η εταιρεία σήμερα προσφέρει πωλήσεις και υπηρεσίες μετά την πώληση για τα παρακάτω προίοντα: YAMAHA εξωλέμβιες και jet ski, MERCURY εξωλέμβιες, TOHATSU εξωλέμβιες,MERCRUISER, ILMOR μηχανές θαλάσσης, ΥΑΜ φουσκωτά σκάφη, QUICKSILVER φουσκωτά σκάφη, PIRELLI φουσκωτά σκάφη, RIGIFLEX σκάφη πολυαιθυλενίου, OLYMPIC πολυεστερικά σκάφη, COMPASS πολυεστερικά σκάφη, ADVENTURE Ribs, σκάφη MASTERCRAFT.

Το 2015, η αγάπη και το πάθος μας για τις μοτοσυκλέτες πήρε σάρκα και οστά μέσα από την εταιρεία καθώς η εταιρεία μας ξεκίνησε τη διανομή και τεχνική υποστήριξη των μοτοσυκλετών και σκούτερ YAMAHA.

Το 2016 η εταιρεία μετακόμισε σε νέες μεγαλύτερες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, (συνολικού εμβαδού 4000μ2) προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το 2017 εταιρεία ανέλαβε την εκπροσώπηση του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού κατασκευαστή μοτοσυκλετών. Έτοιμες για αγώνα, οι μοτοσυκλέτες της KTM προσφέρονται τώρα από την εταιρεία μας.

Το 2018 προστέθηκε μια θυγατρική επιχείρηση ενοικίασης ταχυπλόων. Η εταιρεία προσφέρει πλέον ενοικιάσεις σκαφών από 5-9μ.

Το 2019 ιδρύεται η ναυτική σχολή Alfa Marine Academy ιδρύθηκε και αποφασίζεται ότι η εταιρεία θα καταβάλει προσπάθειες για να υποστηρίξει και να διατηρήσει την ισχυρή της θέση στο χώρο της ναυτιλίας.

Εταιρικη Φιλοσοφια

Η εταιρική μας φιλοσοφία συνοψίζεται στη φράση: “Η επαγγελματική συμπεριφορά δημιουργεί ευχαρίστηση, ικανοποίηση και πνευματική ηρεμία στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε”

Σκαφή και Μηχανές
Μηχανές Θαλλάσης
JetSkis
Σχολή Σκαφών

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες