Παρακαλώ Περιμένετε ...

Η Εταιρια

Ποιοι ειμαστε

Ο Ανδρέας και ο Λάμπρος Αθανασάς, 2 αδέλφια από το πάθος τους για τη θάλασσα, δημιούργησαν το 2009 την εταιρεία Alfa Marine. Η εταιρεία άρχισε να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την αγορά ηλεκτρικών σκαφών.

Επί του παρόντος, το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας για θαλάσσια προϊόντα είναι: YAMAHA εξωλέμβια και κύματα δρομολογητών, TOHATSU εξωλέμβια, MERCRUISER In-outboard Engines, ILMOR θαλάσσιοι κινητήρες, YAM φουσκωτά σκάφη, PIRELLI Ribs, RIGIFLEX πολυαιθυλένιο σκάφη, OLYMPIC GRP σκάφη, COMPASS GRP σκάφη, ADVENTURE RIB , Σκάφη MASTERCRAFT.


Το 2015 το πάθος μας για μοτοσικλέτα ενσωματώθηκε στην εταιρεία και ξεκινήσαμε να προσφέρουμε υπηρεσίες πώλησης και μετά την πώληση για μοτοσικλέτες και σκούτερ YAMAHA.

Το 2016 η εταιρεία μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 4000 m2 για να φιλοξενήσει και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Το 2017 μια άλλη εμβληματική μάρκα μοτοσικλετών βρήκε τη θέση της στην εταιρεία μας. Έτοιμοι για αγώνες, μοτοσικλέτες KTM προσφέρονται από την εταιρεία μας.

Το 2018 προστέθηκε θυγατρική επιχείρηση ενοικίασης πλοίων. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ενοικιάσεις σκαφών από 5-9μ

Το 2019 alfa θαλάσσια ακαδημία, ιδρύθηκε ένα σχολείο για τους καπετάνιους των powerboats. Αποφασίστηκε επίσης ότι η εταιρεία θα σταματήσει τις δραστηριότητές της στον τομέα της μοτοσικλέτας και θα καταβάλει όλες τις προσπάθειές της για την υποστήριξη και διατήρηση της ισχυρής θέσης της στη ναυτιλιακή επιχείρηση.

Το 2020 η Εταιρεία έγινε ο εισαγωγέας και διανομέας της μάρκας Prua Al Vento, προσφέροντας σκάφη GRP από 5 έως 10 μέτρα και RIB από 6 έως 9 μέτρα και πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της Cummins Marine Engines, προσφέροντας αποκλειστικά πωλήσεις και υπηρεσίες μετά την πώληση.


Εταιρικη Φιλοσοφια

Η εταιρική μας φιλοσοφία συνοψίζεται στη φράση: “Η επαγγελματική συμπεριφορά δημιουργεί ευχαρίστηση, ικανοποίηση και πνευματική ηρεμία στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε”

Σκαφή και Μηχανές
Μηχανές Θαλλάσης
JetSkis
Σχολή Σκαφών

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες